/pagedata/galery/37/mini/skultety_marta.jpg

Skultéty Márta

Gyerekkoromtól vagyok kapcsolatban az úszással. Először versenyzőként, majd az 1980-as évektől a Rába ETO úszó szakosztályában dolgoztam, úszó edzőként. Azt gondoltam, hogy a rendszeres úszó edzések által előidézett pozitív élettani hatásokat, olyan gyerekeknél is lehetne kamatoztatni, akiknek egészségügyi problémáik miatt nem javasolt a versenysport. Ezért a gyógyúszás felé fordultam. Úgy érzem, 30 évvel ezelőtt jó döntést hoztam, mivel a munkám során jó volt látni, ahogy a gyerekek egyre egészségesebbé és erősebbé váltak. Továbbra is az a célom, hogy minél több gyermeknek biztosítsak lehetőséget a gyógyúszás által egy egészségesebb életre.


/pagedata/galery/37/mini/karacsony_zita.jpg

Karácsonyi Zita

Testnevelő, gyógytestnevelő tanárként dolgozom egy győri középiskolában, ahol gyógyúszó foglalkozásokat is vezetek.

A mindennapi munkám során módom van látni milyen sok gyerek rendelkezik gyenge testi adottságokkal, rossz fizikai állóképességgel. Az iskolai foglalkozás keretében végzett testmozgás nem elégséges egy megfelelő fizikum kialakítására. Mindenképpen szükséges plusz testmozgás biztosítása, amire az úszás, gyógyúszás kitűnő lehetőség minden gyermek részére.

Szeretettel várjuk azokat a gyermekeket, akiknek fontos az egészségük és hajlandóak tenni is érte.

Aktuális

Új év, új lehetőség!


Kedves Szülők és gyerekek!

2024. évben tovább folytatjuk gyógyúszó programunkat, amit több mint 30 évvel ezelőtt kezdtük el.


Idén a gyógyúszó programunk mellett várjuk azokat a gyerekeket, akik még nem tudnak úszni, vagy tudnak valamelyest, de ez a tudás még nem biztos.

Várjuk továbbá azokat a gyerekeket, akik szeretik az úszást, de nem akarnak versenyszerűen úszni.


A foglalkozásokra 6-15 éves korig lehet jelentkezni. A kezdők részére szerda és péntek 18.00-19.00-ig a tanmedencében tartjuk az oktatást.


A már valamennyire úszni tudó gyerekeknek két lehetőség is van:

egyik a Móra iskola 25 méteres uszodájában hétfő és szerdai napokon 18.00-19.00 óráig vagy az Aqua sportuszoda 50 méteres medencéjében.

Szeretettel várjuk a gyermekeket.

Adó 1%-a

Az Egészségért Alapítvány 25 éve azért jött létre, hogy az akkorra már a gyógyúszás terén kiváló eredményeket elért Gyógyúszó csoportot támogassa. Az adó 1% - ból befolyt összeget kizárólag csak uszodai bérleti díjak kifizetésére lehet felhasználni.


Minden támogatást hálásan köszönünk.


Adószám: 18510463-1-08