/pagedata/galery/37/mini/skultety_marta.jpg

Skultéty Márta

Gyerekkoromtól vagyok kapcsolatban az úszással. Először versenyzőként, majd az 1980-as évektől a Rába ETO úszó szakosztályában dolgoztam, úszó edzőként. Azt gondoltam, hogy a rendszeres úszó edzések által előidézett pozitív élettani hatásokat, olyan gyerekeknél is lehetne kamatoztatni, akiknek egészségügyi problémáik miatt nem javasolt a versenysport. Ezért a gyógyúszás felé fordultam. Úgy érzem, 30 évvel ezelőtt jó döntést hoztam, mivel a munkám során jó volt látni, ahogy a gyerekek egyre egészségesebbé és erősebbé váltak. Továbbra is az a célom, hogy minél több gyermeknek biztosítsak lehetőséget a gyógyúszás által egy egészségesebb életre.


/pagedata/galery/37/mini/karacsony_zita.jpg

Karácsonyi Zita

Testnevelő, gyógytestnevelő tanárként dolgozom egy győri középiskolában, ahol gyógyúszó foglalkozásokat is vezetek.

A mindennapi munkám során módom van látni milyen sok gyerek rendelkezik gyenge testi adottságokkal, rossz fizikai állóképességgel. Az iskolai foglalkozás keretében végzett testmozgás nem elégséges egy megfelelő fizikum kialakítására. Mindenképpen szükséges plusz testmozgás biztosítása, amire az úszás, gyógyúszás kitűnő lehetőség minden gyermek részére.

Szeretettel várjuk azokat a gyermekeket, akiknek fontos az egészségük és hajlandóak tenni is érte.

Aktuális

Tájékoztatjuk a kedves Szülőket, feloldották a korlátozásokat, így az Aqua Sportközpont és a Magyar Vilmos uszoda újra nyitott.

A Móra tanuszoda egész nyáron zárva lesz, ezért mindenkinek június, július és augusztus hónapban (idén nem lesz augusztusban szünet) az Aqua Sportközpontban (új 50 méteres uszoda) hétfő, kedd, szerda, csütörtök és pénteki napokon 18.00-19.00-ig tartjuk a gyógyúszó foglalkozásokat.

Minden nap lehet jönni.

(Nekik mindig az óra előtt 10 perccel az előtérben van a találkozó az oktatóval és együtt tudnak majd bemenni az öltözőbe)

Júniusban az első foglalkozás 1.-én hétfőn lesz a Magyar Vilmos (GYÁÉV) uszodában. Ebben az uszodában a nyár folyamán ez lesz az utolsó óra, 2.-tól az új Sportuszodában a fent megadott időpontokban tartunk gyógyúszást.


Júniusban nem kell fizetni.

A februári féléves tagsági díj érvényessége szeptember1-től decenber 20.-ig tartó időpontra helyeződött át.A PÁGISZ uszodában június 2.-án újból indul a gyógyúszás.

Minden nap lehet jönni.

A nyári beosztás június 2-tól augusztus 31-ig tart.

16.00-16.45

16.45-17.30

17.30-18.15

18.15-19.00

Azi iskola vezetésének a kérése, hogy egy gyermekhez csak egy kísérő jöhet be segíteni az öltözésben, (maszk használata kötelező, a gyerekeknek nem) de utána el kell hagyni az iskola területét és kapun kívül lehet csak várakozni. Eső esetén az udvaron lévő fedett előtérben lehet várakozni, de csak a megfelelő távolság betartásával.

Júniusban nem kell fizetni. A havi 8 óra helyett júniusban 21 órát tartunk.


Várunk mindenkit szeretettel.Adó 1%-a

Az Egészségért Alapítvány 25 éve azért jött létre, hogy az akkorra már a gyógyúszás terén kiváló eredményeket elért Gyógyúszó csoportot támogassa. Az adó 1% - ból befolyt összeget kizárólag csak uszodai bérleti díjak kifizetésére lehet felhasználni.


Minden támogatást hálásan köszönünk.


Adószám: 18510463-1-08