/pagedata/galery/37/mini/skultety_marta.jpg

Skultéty Márta

Gyerekkoromtól vagyok kapcsolatban az úszással. Először versenyzőként, majd az 1980-as évektől a Rába ETO úszó szakosztályában dolgoztam, úszó edzőként. Azt gondoltam, hogy a rendszeres úszó edzések által előidézett pozitív élettani hatásokat, olyan gyerekeknél is lehetne kamatoztatni, akiknek egészségügyi problémáik miatt nem javasolt a versenysport. Ezért a gyógyúszás felé fordultam. Úgy érzem, 30 évvel ezelőtt jó döntést hoztam, mivel a munkám során jó volt látni, ahogy a gyerekek egyre egészségesebbé és erősebbé váltak. Továbbra is az a célom, hogy minél több gyermeknek biztosítsak lehetőséget a gyógyúszás által egy egészségesebb életre.


/pagedata/galery/37/mini/karacsony_zita.jpg

Karácsonyi Zita

Testnevelő, gyógytestnevelő tanárként dolgozom egy győri középiskolában, ahol gyógyúszó foglalkozásokat is vezetek.

A mindennapi munkám során módom van látni milyen sok gyerek rendelkezik gyenge testi adottságokkal, rossz fizikai állóképességgel. Az iskolai foglalkozás keretében végzett testmozgás nem elégséges egy megfelelő fizikum kialakítására. Mindenképpen szükséges plusz testmozgás biztosítása, amire az úszás, gyógyúszás kitűnő lehetőség minden gyermek részére.

Szeretettel várjuk azokat a gyermekeket, akiknek fontos az egészségük és hajlandóak tenni is érte.

Aktuális

Tájékoztatjuk a kedves Szülőket, hogy szeptember 1-én szerdán a következő gyógyúszó tanévünket elkezdjük.

Az órákat a PÁGISZ és a MÓRA iskola tanuszodájában, valamint az AQUA Sportuszoda 50 méteres medencéjében tarjuk.

Egy év óta működtetjük a Google classroom-ot, ezért külön papír alapú értesítést az idén már nem fognak kapni. Az óra és a csoportbeosztásról ezen keresztül adunk tájékoztatást.

Aki még nem lépett be, kérjük bejelentkezni szíveskedjenek.


A belépéshez a kurzus kódot

KESZEGH DÓRA 20/430 4332 és

KULCSÁR OTTÓ 20/332 8945 adja meg.


Az órabeosztásról mindenki személyre szóló mail-ben kap tájékoztatást.


Szeptembertől szükségünk van új szakorvosi javaslatra. Kérjük a kedves Szülőket, (kivéve azokat, akik a nyár folyamán már voltak szakorvosi vizsgálaton), hogy szakorvosi rendelésre bejelentkezni szíveskedjenek.

Adó 1%-a

Az Egészségért Alapítvány 25 éve azért jött létre, hogy az akkorra már a gyógyúszás terén kiváló eredményeket elért Gyógyúszó csoportot támogassa. Az adó 1% - ból befolyt összeget kizárólag csak uszodai bérleti díjak kifizetésére lehet felhasználni.


Minden támogatást hálásan köszönünk.


Adószám: 18510463-1-08